fbpx

Njoftohen studentët e vitit të katërt të Fakultetit Juridik se marrja e notave në indeks për lëndët: “Kriminologji” dhe “Kriminologji me Penologji” nga Prof.Ass.Dr. Kolë Krasniqi bëhet neser me datë 23.06.2015 në ora 09:00 – 09:30.

Translate »