fbpx

Lajmrohen studentet e vite te I-pare te F.Juridik te UNHZ-Peje,te cilet Ju kan neshtruar provimit ne lenden:Fillet e se drejtes/Hyrje ne te drejten, ne afatin e qershorit,se te marten me date 23.06.2015- ora 12.mbahen konsultimet dhe shenimi i notave ne imdexa.

Pedagogu i lendes:

Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »