fbpx

Njoftohen studentet e vitit te katert dhe vitit te dyte te Fakultetit Juridik se ushtrimet ne lenden E drejta sendore dhe E drejta familjare dhe trashegimore, nuk do te mbahen neser me date 22 maj 2015, te njejtat zevendesohen javen e ardhshme.

Me respekt,

Haxhi XHEMAJLI

Translate »