fbpx

Njoftohen studentet e vitit të parë të Fakultetit Juridik se zavëndesimi i Ligjeratës nga Lënda -Sociologjia e se Drejtës e dates 9 maj 2015 e cila nuk është mbajtur për shkak te festes zyrtare do të mbahet me date 28 maj 2015 ( e enjte) me fillim ne oren 10:00 për G-1, dhe nga ora 12:00 për G-2, ne një nga sallat e lira në fakultet.

Mësimdhenësi i lendës:

Prof. Dr. Beqir Sadikaj

Translate »