fbpx

Njoftohen studentet e vitit të III-të të Fakultetit Juridik që i janë nënshtruar provimit nga lënda e Drejta e Detyrimeve në afatin e Prillit (24.04.2015) që përshkrimi i notave në indeks dhe konsultimet do të mbahen të Premten, 08.05.2015 nga ora 10.00, në sallën nr.1. Kalueshmeria e provimit është me 55 pikë.

Translate »