Njoftim për studentët me index

Njoftim për studentët me index

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë se notat nga lëndët E drejta familjare dhe trashegimore, E drejta civile, Klinika juridike civile dhe Klinika juridike nga e drejta familjare dhe trashegimore, janë vendosur në SEMS. Konsultimet mbahen diten e Marte me datën 29 shtator 2020 në orën 17:00, në amf. 2.

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të katërtë, se notat nga lëndët E drejta e procedures civile, E drejta sendore dhe E drejta e procedures civile – pjesa e posaçme, janë vendosur në SEMS. Konsultimet mbahen diten e Marte me datën 29 shtator 2020 në orën 17:00, në amf. 2.

Me respekt,
Argzon Muçaj

Please follow and like us:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.