fbpx
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues – Baçelor

Provimi pranues do të mbahet me datë 02.10.2020 për të gjithë aplikantët.


Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër.


Aplikantët të cilët nuk e gjejnë emrin në listat e mëposhtme, duhet të lajmërohen me datë 01.10.2020 (e enjte) tek zyrtarët për çështje studentore, në administratën e fakultetit përkatës, ku i keni dorëzuar dokumentet me rastin e aplikimit.


Brenda hapësirave të Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, duhet të respektoni masat mbrojtëse sipas rekomandimeve të IKSHPK-së.
Orari i mbatjes së provimit pranues për studimet baçëlor të vitit akademik 2020/2021, janë sipas listave të mëposhtme:


Kërko Sallën


I. Fakulteti i Biznesit
Listat e aplikantëve për provim pranues
Departamenti Menaxhim Biznesi
Departamenti Menaxhim Biznesi – Gjuhë boshnjake

II. Fakulteti Juridik
Listat e aplikantëve për provim pranues
Departamenti Juridik i përgjithshëm


III. Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis
Listat e aplikantëve për provim pranues
Departamenti Menaxhment në Turizëm, Hotelieri dhe Mjedis
Departamenti Menaxhment në Turizëm në gjuhën boshnjake


IV. Fakulteti i Agrobiznesit
Departamenti Teknologji e Prodhimit Bimor
Departamenti Agromjedis dhe Agroekologji
Departamenti Teknologji Ushqimore

V. Fakulteti i Arteve
Departamenti Edukim në Muzikë
Departamenti Edukim Artistik në Interpretim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »