fbpx
Njoftim për regjistrim të semestrit dimëror

Njoftim për regjistrim të semestrit dimëror

Njoftohen studentët e Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ të nivelit bachelor dhe master, se është hapur afati për regjistrimin e semestrit dimëror.
Afati për regjistrim të semestrit dimëror është prej dates 30 shtator 2020 deri me 05 tetor 2020.

Translate »