fbpx

Njoftim:

Njoftohen studentët se janë shpallur në SEMS dhe me INDEKS, rrezultatet e provimeve për lëndët:

E drejta familjare dhe trashegimore
E drejta e procedures civile 1 (pjesa e përgjithshme)
E drejta e procedures civile 2 (pjesa e veçantë)

Konsultimet mbahen me dt 19.05.2018 ora 15.00

Prof.Asoc.Dr.Haxhi Gashi

Translate »