fbpx
Njoftim

Informim

Informohen studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit Haxhi Zeka cilët i janë nënshtruar provimeve te Qerkin Berisha, në lëndët:

  1. E drejtë e detyrimeve
  2. E drejtë kontraktore

Konsultimet do të mbahen nesër më datë 09 Dhjetor 2017, duke filluar nga ora 12:00. Notat paraprakisht do të vendosen në SEMS për studentët me ID dhe do të publikohen në web faqe për studentët me indeks.

Në të njëjtën kohë do të shënohen notat me indeks për studentët me indeks.

Me respekt,

Translate »