fbpx
Njoftim

Informim

Informohen studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit Haxhi Zeka cilët i janë nënshtruar provimeve te prof. Dr. Abdulla Aliu, në lëndët:

  1. E drejtë Civile
  2. E drejtë sendore
  3. E drejtë e pronësisë intelektuale

Konsultimet do të mbahen nesër më datë 09 Dhjetor 2017, duke filluar nga ora 12:00. Notat paraprakisht do të vendosen në SEMS për studentët me ID dhe do të publikohen në web faqe për studentët me indeks.

Me respekt,

Translate »