fbpx
Njoftim

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se provimi nga lënda Teoria dhe Praktika Parlamentare që është paraparë të mbahet dt. 15.11.2017, do të mbahet më dt. 16.11.2017, prej orës 11:00, në sallën 1.

Please follow and like us:
Translate »