fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit Juridik të cilët ndjekin ligjeratat në lëndën TEORIA DHE PRAKTIKA PARLAMENTARE – PhD (c ) Xhavit Shala, se testi i dytë mbahet ditën e Premte 17.04.2015 në ora 10:00, në Amfiteatri Nr.2

Vërejtje: Me rastin e hyrjes në teste, studentët duhet të kenë me vete Index-in ose letërnjoftimin ( dokument identifikues) sepse në të kundërten nuk do t’i lejohet hyrja në test.

Translate »