fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë të Fakultetit Juridik, se kolokviumi i parë nga lënda “E DREJTA E PROCEDURËS ADMINISTRATIVE” do të mbahet ditën e premt me datën 17 prill 2015 në ora 10:00. Kolokviumi do te mbahet ne amfiteatrin 1 dhe 2.

Translate »