fbpx

Njoftohen studentët e vitit III dhe IV ( moduli AdmInistrativ Kushtetues) se ushtrimet që kanë qenë të parapara të mbahen të henen me datën 06.04. 2015 do të zëvendesohen ditën e martë me 14.04.2015 në po të njejtën orë:

E Drejta Sociale 10 : 00 – 11 : 00,
E Drejta e Punes 11 : 00 – 12 : 00,
Procedura Administrative 12 : 00 – 14 : 00

Translate »