fbpx
Njoftohen studentët e Fakultetiti Juridik se paraqitjen e provimeve për Afatin e Prillit mund ta bëjnë edhe ditën e shtunë me dt.11.04.2015 deri ditën e martë me dt.14.04.2015. Pas këtij afati nuk lejohet paraqitja e provimeve.
Kjo vlen për të gjithë studentët, ata te cilët janë me sems dhe ata me indeks.
Translate »