fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e nivelit master drejtimi Penal se provimet nga lëndët: E Drejta Penale Krahasuese dhe Krimi i Organizuar Transnacional do të mbahen me dt. 25.09.2017 (ditë e Henë) prej orës 12:00 në sallën 4.

Please follow and like us:
Translate »