fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të katërt se provimet për lëndet: E drejta diplomatike dhe konsulore shtyhet për datën 23.09.2017, ora 10h, ndërsa provimi ne lënden Teoria e marrëdhënieve ndërkombetare shtyhet për datë 26.09.2017, në ora 11h. Shtyerja bëhet me kërkesë të studentëve.
Translate »