fbpx
Njoftim:
Njoftohen studentët e nivelit master në drejtimin administrativ se konsultimet për lendët: Kontrolli i punës në administratë si dhe Sistemet  Elektorale do mbahen me datë: 19.09.2017, në ora 11h. Gjithashtu në nivelin bacellor komunikimi i rezultatit në lëndën E drejta Administrative -pjesa e posaçme do bëhet në të njëjtën datë.
Translate »