fbpx

Njoftohen studentet e vitit 3 dhe 4 ( moduli Admonistrativ Kushtetues)  se ushtrimet qe kane qene te parapara te mbahen te henen me daten 6 . 4 . 2015 do te zevendesohen diten e marte me 14. 4. 2015 ne po te njejten ore :

E Drejta Sociale 10 : 00 – 11 : 00,
E Drejta e Punes 11 : 00 – 12 : 00,
Procedura Administratrive 12 : 00 – 14 : 00
Me respekt
Asistenti i lendes
Translate »