fbpx
Njoftohen studentet e vitit te dyte te Fakultetit Juridik se Kollokviumi i pare ne lenden E Drejta Familjare dhe Trashegimore, mbahet diten e shtune, me date 11 prill 2015, me fillim nga ora 10:00.
Me respekt,
Prof. Dr. Haxhi GASHI
Translate »