fbpx

Njoftim

 

Njoftohen studentët e Masterit – Penal, se rezultatet e provimeve nga lëndët: E Drejta Penale Evropiane dhe Klinika Juridike Penale Bashkëkohore, janë publikuar.

Të interesuarit mund ti shikojnë testet me datën 27.07.2017 (ditë e enjte) në ora 13:00.

 

Mësimdhënësi:

Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

Translate »