fbpx

Ditët e Hapura për vitin akademik 2017/18,

 

Njoftohen studentët, të cilët janë të interesuar të studiojnë në programet Bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me 31 korrik deri 14 gusht 2017, nga ora 09:00 deri në 14:00 do të kenë mundësi të informohen në detaje rreth programeve të studimit, në hapësirat e njësive akademike: Fakulteti i Biznesit , Fakulteti Juridik, Fakulteti i MTHM-së, Fakultetit i Agrobiznesit dhe Fakulteti i Arteve.

Posteri

Translate »