fbpx

 

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se pas mbajtjës së konsultimeve janë vendosur notat në sems me dt. 21.07.2017, për këto lëndë: E Drejta Nderkombëtare Publike, E Drejta Nderkombëtare për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, dhe Organizatat Nderkombëtare.

Me respekt,

Translate »