fbpx

N J O F T I M

 

Njoftohen studentët e vitit të III-të dhe të IV-të të Fakultetit Juridik, se janë publikuar rezultatet nga lëndët Penale-Procedurale (me SEMS dhe INDEX).

Konsultimet dhe përshkrimi i notave në index do të bëhen me datën: 21.07.2017 (e premte), në ora 13:00.

 

Mësimdhënësi: Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

Translate »