fbpx

Njoftim për konsultime

Njoftohen studentet se konsultimet në lëndët E drejta ndërkombëtare publike dhe Organizatat ndërkombëtare – Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala do të mbahen të njejtën ditë (dt. 19.07.2017) por prej ora 15:00

Please follow and like us:
Translate »