fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë, se notat nga lëndët E drejta
civile, E drejta familjare dhe trashegimore dhe Klinika juridike nga e
drejta familjare dhe trashigimore janë vendosur në SEMS.
Konsultimet mbahen me datën 8 korrik 2017 në orën 11:00, në amf. 2.

Me respekt,
Argzon MUÇAJ

Translate »