fbpx

NJOFTIM

 
Njoftohen studentët e vitit të II-të, se konsultimet dhe komunikimi i rezultatit të provimit nga lënda ‘’E Drejta Penale’’ do të mbahet me datë 06.07.2017 (ditë e Enjte) nga ora 10:30 deri në orën 12:00.
Me respekt, mesimdhenesi i lendes
Prof. Asoc. Dr. Kolë Krasniqi
Translate »