fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se konsultimet dhe komunikimi i rezultatit të provimit të mbajtur me datë 22.06.2017 nga lënda ‘’E Drejta Penale Ndërkombëtare’’ do të mbahet me datë 05.07.2017 (ditë e mërkurë) nga ora 10:30 deri në orën 11:30.
Me respekt,
Prof.Asoc.Dr.Kolë Krasniqi

Translate »