fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik niveli master drejtimi penal se provimi nga lëndë E Drejta e Procedurës Penale dhe Mbrojtja e të Drejtave të Njeriut i paraparë të mbahet për dt. 28.06.2017, shtyhet për dt. 04.07.2017, prej orës 14:00

Translate »