fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të IV-të, se konsultimet dhe komunikimi i rezultatit të provimit të mbajtur me datë 21.06.2017 nga lënda ‘’Kriminologji me Penologji’’ do të mbahet me datë 23.06.2017 ( ditë e premte) në orën 15:00.

Translate »