fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik, per ndryshimin e orarit te PROVIMIT nga lenda Teoria dhe Praktika Parlamentare. PROVIMI do te mbahet diten e Premte (23.06.2017) ne ora 10:00.

Translate »