fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të tretë se kollokfiumi i dytë nga lënda Financat dhe e Drejta Financiare i paraparë të mbahet me datë: 24.05.2017, shtyhet për datën: 25.05.2017 (ditë e enjte) në ora 13.00h.
Translate »