fbpx
Gjykim i Simuluar

Me datë 22 Maj në Fakultetin Juridik I Përgjithshëm u mbajt Gjykimi i Simuluar I cili udhëhiqet nga Prof. Dr. Agim Kurmehaj  dhe nga Studentët e vitit të tretë.
Rektori I Universitetit Haxhi Zeka Prof.Dr. Fadil Millaku I përgëzoj Studentët dhe Profesorin për punën dhe angazhimin e bërë për realizimin e Gjykimit të simuluar dhe I ftojë studentët që të punojn më shumë që të ketë sa më shumë kësi lloj gjykime të simuluara që ndikojnë në avancimin e studentëve të Fakultetit Juridik të Përgjithshëm.

Ndërsa Prof.Dr.Agim Kurhemaj I përgëzoj studentët për angazhimin dhe punën e bërë për realizin e Gjykimit të Simuluar që është realizuar sot.

Studentë të pranishëm për realizimin e këti Gjykimi janë: Albina Lleshi Genti Berisha Besiana Pergjegjaj Dreni Spahija Dritëro Imami Taulant Kelmendi Doruntina Berisha Saranda Podrimqaku Arbenita Haxhosaj dhe Arbenita Hussain.

Seanca të këtilla do të vazhdojnë të zhvillohen edhe në të ardhmen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »