fbpx
Njoftim

SIMULIM I RASTIT GJYQËSOR

Në afmiteatrin 2 të Fakuletit Juridik me datë 22 Maj 2017 në ora 11:00, nën patronatin e Universitetit Haxhi Zeka do të zhvillohet rasti gjyqësor i simuluar i cili udhëhiqet nga Prof. Dr. Agim Kurmehaj.

Për të gjithë të interesuarit seanca është e hapur dhe publike andaj ftoheni që të jeni pjesë e kësaj ngjarjeje.

Translate »