fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare (I) qe i janë nënshtruar provimit nga lënda “Historia e Institucioneve Shtetërore dhe Juridike” konsultimet do te mbahen te premten me datën 28.04.2017 nga ora 13.00- 13.30.

Translate »