fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të IV-të se ligjeratat nga lëndët E drejta sendore dhe E drejta e pronesisë intelektuale ditën e martë me datën 25 prill 2017 për shkaqe objektive nuk do të mbahen. Të njejtat do të zevendesohen një ditë tjetër.
Translate »