fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë se ligjeratat në lëndën ” E Drejta Romake ” mbahen nesër me datë: 31.03.2017, prej orës 13:30, në Amfiteatrin 2, tema sipas syllabusit është (Pronësia dhe drejta sendore).

Translate »