fbpx
Lajmërohen studentet e Fakultetit Juridik-programi master:Kushtetues administrativ se provimi ne lendet:Akti administrativ dhe kontrolli administrativ nuk do te mbahen sipas datave te publikuara,por do te mbahen ditën e marte date 11.04.2017-ora 14.
Lajmërohen studentet e Fakultetit Juridik moduli;Kushtetues administrativ se provimi ne lenden:E drejte administrative (Pjesa e posaçme) do te mbahet ditën e marte date 11.04.  2017,ora 14.
Translate »