fbpx
” NJOFTOHEN STUDENTET E VITIT TE II  (ME INDEX) TE CILËT JU KANE NËNSHTRUAR PROVIMIT NË LËNDEN GJYQËSIA KUSHTETUESE DHE STUDENTET E VITIT TË IV TE CILËT JU KANË NESHTRUAR PROVIMIT NE LENDEN E DREJTA KUSHTETUTESE POZITEVE ( MODUL) SE PËRSHKRIMI I NOTAVE DO TË BEHET ME DATE 25 SHKURT 2017 NE ORËN 12:00″.
Translate »