fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik se konsultimet ne lendet Gjuhe Angleze I dhe Gjuhe Angleze II do te mbahen me date 23.02.2016 me fillim ne ora 12:00 ne Amfiteatatrin I.

Translate »