fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit ,studimet bachellor,se me dt.21.02.2017,ora 13,

do te mbahen konsultimet dhe dhenja e notave per lendet. E drejta e punes dhe
E drejta e procedures administrative.
Gjithashtu jane te obliguar per konsultime studentet nga provimi ne lenden E drejta e procedures administrative si me poshte.
1.Edonis beqiraj,
2.Dorentina demaj,
3.Arjan Shoshi,
4.Lendtrit Aliqkaj
5.Arnold Bacaj
6.Selmon Zekaj,
7.Kaltrina Shala,
8.Beslinda Dakaj
9.Liridona Racaj,
10.Blerina Shala,
11.Mirlinda sejdijaj
12.Fjolla Kastrati,
13.Migena Shtanaj,
14.Qendresa Ahmeti,
15.Albesjana Elezaj
16.Sami Arifi,
17.Medine Gorqaj,
18.Abetare Kuqi,
19.saranda hasani,
20.Shqipdona Brahimaj.
Translate »