fbpx
NJOFTIM
Njoftohen studentët e fakultetit juridik , të cilët i janë nënshtruar provimit nga lëndet Organizatat Ndërkombëtare dhe E Drejta Ndërkombëtare Publike, se konsultimet rreth rezultateve do të mbahen ditën e merkurë (15.02.2017) në Sallën nr. 3., sipas orarit në vijim:
  • 10:00-10:30 _ Organizatat Ndërkombëtare 
  • 10:30-11:00_ E Drejta Ndërkombëtare Publike 
Translate »