fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik,se me dt.15.02.2017,ora 16,

do te mbahen konsultime me studentet e Masterit per lenden Klinika administrative,
dhe do te notohen studentet e bachellorit ne lendet: Edrejta nderkombetare e punes dhe E drejta sociale.
Prof.Ass.Dr.Avdullah Robaj
Translate »