Mbledhja konstituive e Parlamentit Studentor

Mbledhja konstituive e Parlamentit Studentor

Në mbledhjen konstituive të Parlamentit Studentor të mbajtur me datë 29.06.2023, pas marrjes dhe verifikimit të mandateve, Parlamenti Studentor me shumicë votash zgjodhi për kryetar Ardi Zenelaj, në pozitën e sekretarit u zgjodh Xhafer Ademaj dhe nënkryetar u zgjedhën Muamel Dupljak dhe Jonida Lajqi.

Komisioni Qendror Zgjedhor i UHZ, i dëshiron suksese dhe punë të mbarë udhëheqësisë së Parlamentit Studentor të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë.

Translate »