fbpx
Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues Master 2018/2019

Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues Master 2018/2019

Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues për studimet master në vitin akademik 2018/2019

Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër

Provimi pranues do të mbahet me dt. 05.10.2018 sipas listave të mëposhtme

I. Fakulteti i Biznesit

Listat e aplikantëve për provim pranues

Departamenti Kontabilitet dhe Financa

Departamenti Administrim Biznesi – Gjuhë boshnjake

Departamenti Menaxhimi i Burimeve Njerëzore

II. Fakulteti Juridik

Listat e aplikantëve për provim pranues

Departamenti Juridiko Penal

Translate »