fbpx
Konkurs për Studimet master 2018-2019

Konkurs për Studimet master 2018-2019

Konkursi për Master viti akademik 2018/2019 programi i perbashket Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike.

Universiteti “Kadri Zeka” Gjilan në bashkëpunim me Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren dhe Universitetin “Haxhi Zeka” Pejë, morën vendim për shpalljen e

Konkursit

 

Translate »