Lansimi i platformës “Kursori”

Sot (02.04.2019) në Fakultetin e Biznesit u mbajt një takim me studentë nga organizata Open Data Kosovo, drejtues të projektit “Edukim i Hapur TIK për Punësimin e të Rinjve”. Në takim u bë lansimi zyrtar i platformës “Kursori”, si dhe u diskutua për mundësitë që ofrohen për studentë përmes platformës “Kursori”.

Studentët e interesuar të përfshihen ne platformën “Kursori”, mund të kontaktojnë asistentët e Fakultetit te Biznesit: Besfort Ahmeti (besfort.ahmeti@unhz.eu) dhe Vjosa Hajdari (vjosa.hajdari@unhz.eu).

Translate »