fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master se paraqitja e provimeve për afatin e Prillit mund të behët nga data 02.04.2019 (e martë) deri me 10.04.2019 (e mërkurë). Studentët në këtë afat kanë të drejtë të paraqesin 2 provime.

Translate »