fbpx

Lajmrohen studentet e vitit te pare te F.Juridik te UNHZ-Peje ,te cilet e kan kaluar kollokfiumin e pare,ne lenden:Hyrje ne te drejten/Fillet e se drejtes se,kollokfiumi i dyte, mbahet diten e enjte, date 14.Janar 2016.

Studentet me germen e pare te alfabetit A dhe B,kollokfiumit i nenshtrohen nga ora 11-12,ndersa te tjeret,nga germa C-Zh,kollokfiumi mbahet nga ora 12-13.

Pedagogu i lendes:

Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »